Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Přívěsy s rámem a plachtou

Počet nalezených produktů: 31

Přívěsy s rámem a plachtou je nejoblíbenější verze našich přívěsů kvůli obrovské použitelnosti. Všechny přívěsy s rámem mají sklopnou stranu a zadní kryt. Odesílame je kurýrem na jakékoli místo v ČR nebo Evropě do 48 hodin od zadání objednávky se sadou dokumentů pro registraci.

Przyczepy ze stelażem

Přívěsy s vysokým rámem

Přívěsy do auta s rámem jsou jedním z nejoblíbenějších přívěsů na silnici. Jsou obzvláště oblíbené, protože nákupem této verze přívěsů si ušetříme spoustu problémů, např. během bouře nebo sněhové bouře. Naklonění s vysokým rámem nejen chrání přepravované zboží před deštěm, sluncem nebo sněhem, ale také chrání přepravní povrch.


Přívěsy s rámem a vysokou plachtou

Navzdory skutečnosti, že přívěsy s rámem se v této podobě používají téměř vždy, je rám s plachtou samotnými doplňkovými prvky, které lze v případě potřeby odstranit a demontovat. Nejsou trvale připojeny k přívěsu a jejich demontáž je velmi jednoduchá, takže to netrvá dlouho a může být provedeno pouze pomocí dvou klíčů.

U přívěsů s rámem je velmi důležitý správný tvar a výška rámu. V našem obchodě najdete přívěsy se štítovým rámem. Díky tomuto tvaru padá déšť a sníh při jízdě volně z horní části plachty. Čím vyšší je rám, tím větší je odpor, a tím větší spotřeba paliva tažného vozu. Přívěsy dostupné u UNITRAILER mají výšku 40 nebo 80 cm, díky čemuž přívěsy nevyčnívají nad tělo většiny automobilů.

Vyhledat Přívěsné vozíky
pixel