Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Odtahovky

Počet nalezených produktů: 8

V našem obchodě je již k dispozici široká nabídka odtahovek. Máme odtahovky od renomovaného výrobce MARTZ. Nabízíme atraktivní ceny, rychlou přepravu a kompletní sadu dokumentů potřebných k registraci. Podívejte se níže na odtahové vozy a vyberte si ten správný model pro vaše potřeby, který vám zajistí spolehlivost v každé situaci.

Przyczepy lawety

Odtahové přívěsy

Automobilové přívěsy se používají k přepravě vozidel různých kategorií. CPH našich odtahovek, tj. Celková přípustná hmotnost, která se pohybuje od 1600 kg do 3 500 kg, vám umožňuje vybrat si odtahovku, která splňuje kritéria nejnáročnějších zákazníků. Prodej přívěsů pro automobily prodáváme již několik let, řídíme se názorem našich zákazníků na náš sortiment a neustále jej rozšiřujeme. Odtahové přívěsy vyrábí polská společnost martz.

 

Dvounápravové přívěsy

Dvounápravové odtahovky umožňují přepravu automobilů bez obav i na dlouhé trasy. Použití zesílených profilů umožní mnoho let používání odtahovky bez obav o bezpečnost silničního provozu. Odtahová vozidla se sklopí díky namontovanému pohonu, který umožňuje pohodlné umístění vozidla na plošinu. Díky dvojité ose je těžiště správně rozloženo, což zlepšuje jízdní stabilitu.

 

Sklápěcí přívěsy s bočními stěnami

Lawety samochodowe uchylne z burtami aluminiowymi są produktami wielofunkcyjnymi. Dzięki posiadanym burtom i możliwości kiprowania mogą służyć do przewozu różnorodnych produktów. Burty lawety są aluminiowe i proste w demontażu. Po zdemontowaniu burt mamy możliwość przewożenia pojazdów o większej szerokości wystających poza zarys platformy. Przyczepy lawety są wyposażone we wciągarkę, dzięki której załadunek niesprawnych pojazdów nie stanowi problemu. Lawety samochodowe mają zamontowany dyszel na wzór litery V, dzięki temu mamy gwarancję ,że nasza laweta będzie prowadzić się stabilnie i bezpiecznie.

Sklápěcí přívěsy s hliníkovými bočnicemi jsou multifunkční produkty. Díky svým bočnicím a možnosti vyklápění je lze použít k přepravě nejrůznějších produktů. Boky odtahovky jsou hliníkové a snadno se rozebírají. Po demontáži bočnic můžeme přepravovat vozidla větší šířky, vyčnívající za obrys plošiny. Přívěsy odtahovky jsou vybaveny navijákem, díky kterému není naložení nefunkčních vozidel problém. Odtahovky pro automobily mají oje ve tvaru písmene V, díky nimž máme záruku, že náš odtahovka bude stabilní a bezpečná.

 

Jednonápravové přívěsy

Jednonápravové přívěsy jsou velmi dobře ovladatelné a poskytují dobré jízdní podmínky díky moderní nápravě AL-KO nebo KNOTT založené na torzních hřídelích. Díky použití jedné nápravy jsou jednonápravové přepravníky automobilů jedním z nejlevnějších na trhu. Nový typ řízených náprav zajišťuje pohodlnou jízdu s přívěsem bez poskakování, a to i při prázdné plošině. Je to nejlepší volba v kategorii cena / kvalita, doporučená pro většinu zákazníků.

Vyhledat Přívěsné vozíky
pixel