Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Přívěsy s plochou plachtou

Počet nalezených produktů: 43

Přívěsy s plochou plachtou chránící přepravní povrch před deštěm, sněhem, prachem, blátem a vypadnutím z přívěsu během jízdy. Naše plachtové přívěsy jsou k dispozici v různých velikostech. Dodáváme je na jakékoli místo v ČR nebo v Evropě přímo z naší továrny se všemi potřebnými registračními doklady.

Przyczepy z plandeką

Přívěsy do auta s plachtou

Přívěsy do auta s plochou plachtou kupují lidé, kteří chtějí chránit předměty přepravované na přepravní ploše. U základních verzí přívěsů je zboží přepravované na nich vystaveno. To znamená, že náklad je vystaven všem povětrnostním podmínkám, jakož i prachu a např. blátu, které jej může za jízdy špinit.

Zakoupením lehkých přívěsů s plochou plachtou se chráníme před těmito typy okolností za velmi nízkou cenu. Vodotěsné vysoce kvalitní ploché plachty jsou relativně levné. Ty, které jsou k dispozici v našem internetovém obchodě, byly přizpůsobeny tak, aby dokonale ladily s našimi přívěsy a pokrývaly celý nákladový prostor.


Montáž ploché plachty na přívěsy

Díky správné velikosti plachty a pružného lanka je montáž na přívěsy velmi snadná a trvá jen několik sekund. Jednoduše položte plachtu na přední stranu a upravte ji po celé její délce, dokud nezaklapne v rozích zadní strany. Plachta umístěná tímto způsobem by měla být dále natažena tažením lana pláště skrz otvory v něm, a poté jej co nejtěsněji táhnout a zavěsit na svorky na přívěsech.

Minusy přívěsů vybavených plochou plachtou zahrnují omezení možné přepravní výšky na maximum. U našich přívěsů bude jejich nosnost 32 cm. Pokud však potřebujete vyšší plachtu, vyberte verzi s přídavným rámem a vysokou plachtou. Potom dostanete dalších 80 cm na výšku.

Vyhledat Přívěsné vozíky
pixel