Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Přívěsy s nástavbou

Počet nalezených produktů: 57

UNITRAILER přívěsy s dalšími stranami BIS zvětšujícími přepravní povrch přívěsu. Díky dalším deskám můžete na přívěsu přepravovat více zboží. Na naše přívěsy můžete namontovat jednu nebo dvě další boční sajtny a dosáhnout tak přepravní výšky přívěsu až 96 cm u přívěsů s bočními deskami TRIPLE. Objednejte si přívěs s přídavnými deskami na adresu v Česku nebo v Evropě, přímo od výrobce. Záslaní do 48 hodin od zadání objednávky s kompletní dokumentací vyžadovanou při registraci.

"Przyczepy

Přívěsy s přídavnými bočnicemi

Nákup přívěsu s přídavnými deskami je nejlepším způsobem, jak vyřešit problém, který se vždy objeví při nákupu tohoto typu vozidla, tj. nedostatek místa. Při výběru přívěsu obvykle víte, co budete přepravovat nejčastěji. Nejlepší by bylo objednat nejdelší možný přívěs, ale za prvé se cena přívěsů zvyšuje s jejich délkou, a za druhé, čím delší je přívěs, tím horší je jeho manévrování.

Optimálním řešením proto může být nákup jednoho z přívěsů s bočními deskami BIS, které jsou umístěny na hlavních stranách, čímž se zvyšuje výška přepravní plochy. Na naše přívěsy můžete použít dokonce dvě úrovně přídavných desek a získat přívěs s deskami TRIPLE a téměř metr vysoký. Další strany jsou vyrobeny z oceli, díky čemuž jsou velmi odolné a můžete na nich opírat jakékoli zboží, které nemůžete udělat, např. s ​​přívěsem pouze s vysokým ramem.


Přívěsy s bočními nástavci

Ne vždy potřebujeme velký nákladový prostor a pak můžete vidět výhody nákupu jednoho z přívěsů s bočními nástavci, konkrétně možnost rychlé demontáže. Výrobený na míru, a dokonale sladěné sajtny lze vyjmout pouhými dvěma klíči během několika minut. Jsou zcela pozinkované, takže je můžete umístit do garáže nebo skladu bez obav o rez, a používat je pouze v případě, že je potřebujete znovu.

Při zakoupení přívěsu v našem internetovém obchodě byste měli zvážit nákup bočních nástavců. Rozhodnutím o koupi společně s přívěsem ušetříte na přepravě, což je vzhledem k velikosti zboží poměrně drahé. Podívejte se na naše BIS boční sajtny a objednejte si te pravé hned teď. Nezapomeňte také na rovný kryt nebo rám plachty, abyste chránili své věci před deštěm, prachem nebo sněhem. Můžete je také snadno připojit na další rozšíření.

Vyhledat Přívěsné vozíky
pixel