Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Přívěsý s nástavbou síťovou

Počet nalezených produktů: 14

Přívěsy s síťovinami dodatečně namontovanými na základní nebo přídavné desky. Užitečné zejména při přepravě větví nebo jiného objemného zboží, které by se normálně nevešlo na přívěs. Boky jsou připevněny k našim přívěsům a lze je kdykoli demontovat. Přívěsy odesiláme na jakékoli místo v ČR a Evropě do 48 hodin od objednání se všemi požadovanými registračními doklady.

"Przyczepy

Síťové přívěsy

Přívěsy s bočnicemi ze síťě jsou k dostání v našem obchodě ve 3 různých velikostech: 150x106, 200x106 a 200x125 cm. Díky tomu si můžete vybrat přívěs, který bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám. Síťové strany, které pro ně vyrábíme, jsou během vyroby udělane tak, aby se dokonale přizpůsobily během instalace. K jejich připevnění na přívěs jsou potřeba pouze dva klíče a celek trvá maximálně několik minut.

Přívěsy vybavené bočními síťě se používají po celý rok. Pokud chcete přepravovat předměty, které vyžadují vyšší přepravní plochu, můžete k tomu použít další strany ze síťě. Jsou vyrobeny z velmi trvanlivé pozinkované oceli.

 

Přívěsy s bočnicemi ze síťoviny

Přívěsy s bočnicemi ze síťě je nejlépe objednát v celé sadě ve fázi výběru přívěsu. Jejich rozměry znamenají, že pozdější doprava bude dražší a výběrem již při koupi přívěsu ušetříte značné množství peněz. Pokud je během přepravy nepotřebujete, jednoduše je sundáte a necháte je v garáži nebo skladu.

Vyhledat Přívěsné vozíky
pixel