Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Krycí sítě pro přívěsné vozíky

Počet nalezených produktů: 18

Přepravní sítě pro přívěsy, aby se zabránilo sklouznutí nebo vypadnutí nákladu. Vyrobeno z velmi odolné síťoviny, kolem které je gumové lano o tloušťce 6 mm. K dispozici v mnoha různých velikostech - určitě najdete ten, který se hodí k vašemu přívěsu!

Siatki transportowe

Transportní zabezpečovací sítě

Abyste řádně zajistili zboží, které chcete přepravit, musíte vědět, co je nejlepší udělat. Transportní sítě jsou skvělým řešením. Je třeba si uvědomit, že žádná šňůra nebo jiné domácí metody nebudou chránit správně přepravované materiály jako produkty určené pro tento účel. Důvodem je skutečnost, že nejsou dostatečně pružné, takže se mohou při řízení poškodit. Profesionální přepravní zajišťovací sítě jsou flexibilní, takže je lze snadno přizpůsobit zavazadlům naloženým na přívěsu. Instalované sítě zajišťují, že to, co budeme přepravovat, bude řádně chráněno.


Přepravní zajišťovací sítě nemusí mít stejné rozměry jako váš přívěs. Společnosti, které prodávají bezpečnostní sítě, nabízejí různé rozměry. Pokud si nejste jisti, jakou velikost ok zvolit, využijte pomoci našich specialistů, kteří jsou k dispozici a čekají, až nás budete kontaktovat prostřednictvím chatu, e-mailu nebo telefonu. Poradí a pomůže vám vybrat nejlepší síť pro vaši přepravu. Máte-li pochybnosti, na našich webových stránkách najdete všechny dostupné velikosti, které aktuálně máme v prodeji.


Zajišťovací sítě nákladu

Zajišťovací sítě pro přepravu nákladu Unitrailer jsou novinkou, která je již k dispozici v našem obchodě. Jedná se o bezuzlové polypropylenové (PP) sítě. Jedná se o odolný materiál odolný vůči mechanickému poškození, který umožňuje mnoho let používání. Vzhledem k tomu, že jsou vyrobeny ze speciálního vlákna, je jejich hmotnost nízká. Jejich namontování na přívěs tedy nebude žádný problém a bude to trvat méně než minutu. Sítě mají 6 mm gumovou šňůru, která usnadňuje jejich připojení k přívěsu. Mají intenzivní zelenou barvu, takže jsou vždy viditelné na přepravovaných materiálech. Na hranách byla použita speciální hrana pro posílení jejich pevnosti v místě, kde dochází k nejčastějším otěrům. Velikost ok je 45x45 mm. Pokud hledáte sítě pro zajištění nákladu s menšími roztečemi ok, doporučujeme vám seznámit se s nabídkou KNOTT. Přepravní sítě KNOTT, které máme v našem sortimentu, jsou také polypropylenové sítě. Perfektní pro zajištění přepravy větších materiálů. Rozteč ok v transportních sítích KNOTT je 35x35 mm


Výhodou zajištění sítí pro přívěsy je skutečnost, že se velmi snadno roztahují, ale i po opakovaném použití se vrátí do původní velikosti a jsou stejně flexibilní jako při prvním použití. Navíc jsou velmi odolné vůči všem druhům trhnutí, nárazům a silnému zablokování. Sítě se značením (PP) jsou také odolné proti mrazu, teplu, silným dešťům, krupobití a UV záření, díky čemuž je nedokážou zničit ani ty nejnáročnější povětrnostní podmínky. Výběr dopravních sítí dostupných na trhu je velký, ale je mnohem lepší zvolit síť pro zajištění nákladu od osvědčeného výrobce, která bude odolnější, a proto se bude používat déle, než ta levnější, která se může po jednom použití zlomit. Nikdy bychom neměli kupovat přepravní sítě z nespolehlivých zdrojů, pokud si chceme být jisti, že produkt, za který jsme zaplatili, splní určité funkce a naše očekávání.


Naše výrobky nabízíme se speciálními vodotěsnými kryty, takže je lze skladovat i na přívěsu. Balení je velmi praktické a zabírá velmi málo místa. Po každém použití je lze uložit a uložit na vhodné místo na přívěsu, v garáži, doma nebo v autě. Díky krytu si můžeme být jisti, že se síťka nezhorší.


Bezpečnostní sítě pro přívěsy

Bezpečnostní sítě přívěsu Unitrailer mají mnoho využití! Jsou ideální pro přepravu skútrů, čtyřkolek nebo lodí. Mohou působit jako ochranná funkce pro rybníky nebo mohou být použity jako ochrana před malými dětmi na schodech. Jsou také užitečné při přepravě sypkých materiálů, jako jsou: písek, štěrk, piliny, kameny. Budou řádně chránit kontejnery, jízdní kola a stavební odpad. Bezpečnostní sítě pro přívěsy jsou ideálním řešením pro každého, kdo chce znehybnit nebo zablokovat přístup na určité místo nebo zboží. Nejen proto, že jsou opakovaně použitelné, ale také proto, že je lze použít mnoha způsoby a pro přepravu různých velikostí. Nezáleží na tom, zda přepravujeme velké nebo malé rozměry, protože sítě se přizpůsobí samotnému naloženému zboží.


Umístění sítě na přívěsu je velmi jednoduché a nevyžaduje velké úsilí. Stačí jej namontovat po celém obvodu přívěsu. Správně seřízené přepravní sítě pro přívěsy zajistí, aby byla zavazadla zakryta tak, aby se během jízdy nepoškodila a nepohybovala se na přívěsu. Samotné rozebrání a připevnění sítě je nejrychlejší způsob, jak zajistit, aby byl váš náklad co nejbezpečnější. Díky použití sítě na přívěsu bude přeprava zboží mnohem bezpečnější a pohodlnější!

pixel