Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Upevňovací pásy ERGO

Počet nalezených produktů: 13
ERGO pásy

K zajištění nákladu přepravujte ho pomocí pásů ERGO s napínáky. Mohou být použity například pro odtahové vozidlo, přívěs nebo jako upínací pásy pro zavazadla. Jako výrobce zajišťujeme nejvyšší přesnost zpracování a trvanlivost potvrzenou certifikátem GS TUV. Transportní pás zakoupený v našem obchodě lze použít jako zajištění přepravy na mezinárodních linkách díky splnění evropské normy EN 12195-2. Naše nabídka zahrnuje upínací popruhy o délce 3 až 10 metrů a síle 1 až 5 tun. Zajištění nákladu s jejich pomocí je velmi snadné a pohodlné. Naše přepravní pásy prodáváme s napínákem, který umožňuje jejich řádné odstranění během několika okamžiků.

pasy transportowe

Přepravní pásy od výrobce ERGO

Přepravní popruhy ERGO pro zajištění nákladu od polského výrobce s požadovaným certifikátem. V našem obchodě prodáváme nové přepravní pásy vyrobené v daném kalendářním roce. Doba použitelnosti přepravního pásu závisí na způsobu použití a není stanovena zákonem v případě polyesterových pásů. Za účelem zajištění bezpečnosti přepravovaného nákladu však stojí za to se o své přepravní pásy postarat a vyměnit je dostatečně často. Jsou vystaveni vysokému přetížení, dešti, sněhu nebo velmi silnému slunci a chrání předměty ostrými konci. Transportní pásy musí být ve správném stavu a musí mít velmi vysokou pevnost, aby splňovaly úkoly, které jim byly přiděleny. Takové opasky najdete v našem obchodě. Cena pásů je velmi atraktivní, protože jsme jejich přímým výrobcem. Pro větší úsporu si ihned objednejte celou sadu a získáte další slevu.


Upevňovací popruhy ERGO pro zajištění nákladu

Upínací pásy ERGO pro zajištění nákladu by měly splňovat požadavky nákladu. Existují tři hlavní věci: délka pásu, tloušťka a pevnost. Délka popruhů musí být dostatečná k pokrytí celého nákladu a připevnění popruhů k montážním konzolám nebo západkám tak, aby zboží bylo drženo na jednom místě. Šířka přepravních pásů je kombinována s jejich pevností. Čím širší pásy, tím větší odolnost. Samotná pevnost pásu je rozdělena do dvou hodnot: pevnost v pruhu a pevnost v tahu. Je velmi důležité, aby tyto hodnoty odpovídaly silám, které budou působit na pásy během přepravy. Bezpečnostní pásy se opotřebovávají v různé míře v závislosti na tom, co zapínají, což je třeba mít na paměti při jejich výměně.

Transportní pásy ERGO s napínákem

Kromě samotného přepravního pásu je zásadní také napínák. Musí být vybrán a přizpůsoben pásu, se kterým musí pracovat, a udržovat přesně stejné parametry. Transportní pásy se obvykle prodávají v sadách s napínákem, což řeší problém s jejich výběrem. Předpínače pásů musí být odolné a pohodlné. Vhodně tvarovaná dlouhá rukojeť usnadňuje správné utažení pásů a zkracuje dobu zajištění nákladu. V našem obchodě najdete přepravní pásy s nejpohodlnějšími napínáky na trhu, které budou fungovat v každé situaci.
pixel