Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Upevňovací pásy

Počet nalezených produktů: 60

K zajištění nákladu přepravujte ho pomocí pásů s napínáky. Mohou být použity například pro odtahové vozidlo, přívěs nebo jako upínací pásy pro zavazadla. Jako výrobce zajišťujeme nejvyšší přesnost zpracování a trvanlivost potvrzenou certifikátem GS TUV. Transportní pás zakoupený v našem obchodě lze použít jako zajištění přepravy na mezinárodních linkách díky splnění evropské normy EN 12195-2. Naše nabídka zahrnuje upínací popruhy o délce 3 až 10 metrů a síle 1 až 5 tun. Zajištění nákladu s jejich pomocí je velmi snadné a pohodlné. Naše přepravní pásy prodáváme s napínákem, který umožňuje jejich řádné odstranění během několika okamžiků.

pasy transportowe

Přepravní pásy od výrobce

Přepravní popruhy pro zajištění nákladu od polského výrobce s požadovaným certifikátem. V našem obchodě prodáváme nové přepravní pásy vyrobené v daném kalendářním roce. Doba použitelnosti přepravního pásu závisí na způsobu použití a není stanovena zákonem v případě polyesterových pásů. Za účelem zajištění bezpečnosti přepravovaného nákladu však stojí za to se o své přepravní pásy postarat a vyměnit je dostatečně často. Jsou vystaveni vysokému přetížení, dešti, sněhu nebo velmi silnému slunci a chrání předměty ostrými konci. Transportní pásy musí být ve správném stavu a musí mít velmi vysokou pevnost, aby splňovaly úkoly, které jim byly přiděleny. Takové opasky najdete v našem obchodě. Cena pásů je velmi atraktivní, protože jsme jejich přímým výrobcem. Pro větší úsporu si ihned objednejte celou sadu a získáte další slevu.


Upevňovací popruhy pro zajištění nákladu

Upínací pásy pro zajištění nákladu by měly splňovat požadavky nákladu. Existují tři hlavní věci: délka pásu, tloušťka a pevnost. Délka popruhů musí být dostatečná k pokrytí celého nákladu a připevnění popruhů k montážním konzolám nebo západkám tak, aby zboží bylo drženo na jednom místě. Šířka přepravních pásů je kombinována s jejich pevností. Čím širší pásy, tím větší odolnost. Samotná pevnost pásu je rozdělena do dvou hodnot: pevnost v pruhu a pevnost v tahu. Je velmi důležité, aby tyto hodnoty odpovídaly silám, které budou působit na pásy během přepravy. Bezpečnostní pásy se opotřebovávají v různé míře v závislosti na tom, co zapínají, což je třeba mít na paměti při jejich výměně.

Transportní pásy s napínákem

Kromě samotného přepravního pásu je zásadní také napínák. Musí být vybrán a přizpůsoben pásu, se kterým musí pracovat, a udržovat přesně stejné parametry. Transportní pásy se obvykle prodávají v sadách s napínákem, což řeší problém s jejich výběrem. Předpínače pásů musí být odolné a pohodlné. Vhodně tvarovaná dlouhá rukojeť usnadňuje správné utažení pásů a zkracuje dobu zajištění nákladu. V našem obchodě najdete přepravní pásy s nejpohodlnějšími napínáky na trhu, které budou fungovat v každé situaci.
pixel