Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Tažné háky

Počet nalezených produktů: 29

Tažné háky pro vozy certifikované osvědčenými polskými výrobci Steinhof a Imioła. Pokud chcete najít tažné zařízení pro váš vůz, jste na správném místě. Máme obrovský výběr háčků pro všechny modely aut. Doporučujeme vám seznámit se s naší nabídkou. Nejste si jisti, jaké tažné zařízení vybrat? Naši specialisté vám pomohou vybrat ten správný - kontaktujte nás na chatu nebo telefonicky.

haki holownicze

Tažné háky Steinhof

Steinhof je jedním z největších výrobců tažných zařízení v Polsku. Háky této společnosti jsou doporučovány ve většině montážních provozů pro jejich vysokou kvalitu, odolnost a promyšlená řešení, která jsou perfektní pro každodenní použití. V našem internetovém obchodě máme háky Steinhof pro všechny modely osobních automobilů a autobusů. Použité háčky neprodáváme, takže máte záruku, že každý háček zakoupený v našem obchodě bude zcela nový a my jej bezpečně doručíme na vámi určené místo. Pokud máte zájem o konkrétní model tažného zařízení Steinhof, který nemáme na prodejně, kontaktujte nás a my jej objednáme přímo pro vás!

Tažné háky pro osobní automobily

Tažné háky pro osobní vozyvýrazně rozšiřují možnosti, které nabízí váš vůz. Díky montáži tažného zařízení na váš vůz s ním snadno utáhnete různé typy přívěsů. Stavíte dům, jedete na pozemek nebo na dovolenou nebo třeba rybaříte s přáteli? Na hák můžete připevnit přívěs na zavazadla, motorku nebo loď a užít si pohodlnou přepravu bez zničení interiéru auta. Háky do auta budou fungovat také, když podnikáte a chcete připojit jiné typy přívěsů, např. s výstražnými značkami nebo elektrocentrálami. Hák v autě vám dává skvělé příležitosti za nízkou cenu. Pokud chcete objednat samochodowe haki holownicze kontaktujte nás a my vám pomůžeme vybrat ty správné modely pro váš vůz!

pixel