Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Přívěsy pro stavební stroje

Počet nalezených produktů: 3

Stavební přívěsy jsou určeny lidem, kteří hledají vybavení pro speciální úkoly. Umožňují přepravu těžké techniky nezbytné pro stavební práce, včetně: minibagrů a dalších strojů. Používají se také při přepravě různých stavebních materiálů jako jsou cementové pytle, štěrk, zemina, písek. Zakoupíte u nás pouze odolné stavební přívěsy renomované a prověřené značky Martz , které zajistí spolehlivou přepravu při každé realizaci.

PŘÍVĚS PRO PŘEPRAVU STAVEBNÍCH STROJŮ

Stavební přívěsy

Široký výběr vybavení na míru vám umožní upravit přívěs podle vašich potřeb. Stabilní, automatické opěrné kolo vám umožní snadno přesunout přívěs po odpojení od auta, takže jej v případě potřeby rychle přemístíte na jiné místo. Rezervní kolo vám umožní pokračovat v přepravě v případě poškození pneumatiky na silnici. Stavební přívěsy jsou vybaveny voděodolnou překližkou a jsou pozinkované, takže parkování pod širým nebem pro ně není problém.

Stavební tandemové přívěsy

Máme tandemové stavební přívěsy, tedy dvounápravové, ale také třínápravové přívěsy s řízenými nápravami. Stavební tandemové návěsy mají rampu v podobě zesílené plošiny, která bez problémů umožňuje vjezd s těžkou stavební technikoua speciální pružiny, které umožňují uzavřít plošinu bez použití větší síly. Tandemové stavební přívěsy dosahují CPH až 3500 kg! . Při objednání stavebního přívěsu u nás získáte záruku 2 roky a všechny potřebné doklady pro jeho bezproblémovou registraci. Pokud máte nějaké dotazy nebo pochybnosti při výběru správného přívěsu, můžete se kdykoli obrátit na naše specialisty. Rádi poskytneme veškeré informace a vše vysvětlíme.

Vyhledat Přívěsné vozíky
pixel