Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Zvedací pásy

Počet nalezených produktů: 17

Závěsné popruhy pro přepravu a zajištění nákladu. Různé délky a zatížení. Rychlé dodání. V souladu s evropskou normou EN1492-1: 2000, mají certifikáty GS a TUV.

zawiesia pasowe

Jeřábové pasý

Závěsné popruhy používá se pro přepravu různých typů materiálů, které vyžadují popruh ke zvedání nebo přemisťování např. palet, těžkých balíků nebo jiných těžkých předmětů. Jejich výhodou je schopnost rychle uchopit objekt, aniž by bylo nutné najít bod, který by měl být připojen. Z tohoto důvodu se používají při překládce, na staveništích a ve skladech. Pásové popruhy mohou mít pevnost až několik tun a délku několika metrů. Při přepravě různého zboží se obvykle používá více popruhů současně, což umožňuje stabilní a kontrolované manévrování zboží.



Polyesterové popruhy

Polyesterové popruhy, které nabízíme v našem obchodě, pocházejí od polského výrobce a mají všechny potřebné certifikáty a schválení. Vysoký bezpečnostní faktor 7: 1 potvrzuje jejich nejvyšší kvalitu a trvanlivost. Ideální pro jemné zboží, které nebude poškozeno hladkým povrchem polyesterového popruhu. Na konci mají nejuniverzálnější konce smyček. Pásové popruhy lze snadno rozlišit fialovou, žlutou nebo zelenou, což určuje jejich parametry a umožňuje vám vybrat ten pravý popruh pro vaše potřeby.

pixel