Choose your language
and country
Bulgarian
Czech
Danish
German
English
Spanish
Estonian
French
Italian
Lithuanian
Latvian
Dutch
Norwegian
Polish
Portuguese
Romanian
Slovak
Slovenian
Swedish
Ukrainian

Zásuvky přivěsu

Počet nalezených produktů: 21

Zásuvka přívěsu 13 nebo 7 PIN  pro připojení elektrického systému přívěsu nebo tažného vozíku k vozidlu. Adaptéry háčkových zdířek umožňují snadné propojení vozu s přívěsem pomocí adaptéru namontovaného na zástrčce.

Gniazdo przyczepy

Adaptéry zásuvky přívěsu

Adaptér zásuvky přívěsu se běžně označuje jako zmenšení zásuvky přívěsu, je nutné, když vozidlo, se kterým chceme odtahovat přívěs, má v zásuvce jiné číslo PIN než elektrická instalace přívěsu nebo odtahovky. Pro provoz světel je nutné odpovídající zapojení. Pokud se chceme vyhnout pokuty za nedostatek světel, je zásuvkový adaptér nezbytným zařízením, bez kterého bychom se neměli vydat na cestu s přívěsem nebo odtahovacím vozíkem.


Adaptér zásuvky přívěsu

V případě adaptéru 7 PIN se jedná o zařízení, které nemá zpětné světlo, které podle evropských norem nemusí být namontováno do lehkých přívěsů do 750 kg. 13 PIN konektor se používá ve větších přívěsech nebo tažných vozidlech a umožňuje vám provozovat všechny funkce postroje. Adaptéry nabízené v našem obchodě mají pouzdra vyrobená z vysoce kvalitního plastu, který je odolný vůči různým podmínkám a dokonce i velmi časté připojení a odpojení. Pokud nevíte, který zásuvkový adaptér zvolit, kontaktujte nás a naši specialisté vám sdělí ten správný produkt.
pixel